• Pensament

PERFIL BIOGRÀFIC D’EN XAVIER GUERRERO

Casat amb la Salva i pare del Dani i la Lídia, en Xavier Guerrero va néixer a Badalona al 1969. A l’edat de 16 anys va optar personalment per la fe cristiana, moment en el que s’integra a l’Església Evangèlica del carrer Santa Marta a Barcelona.

Amb 19 anys i fins als 23 va estudiar a l’IBSTE, on es va graduar en teologia i a on va conèixer a la Salva, la que més tard seria la seva esposa i companya. A l’estiu del 1993 es trasllada a Bilbao a on treballarà durant 4 anys fent diferents funcions pastorals a l’EB De Santutxu i a l’Escola bíblica Juan de Lizarraga.

Al 1997, torna a Barcelona i fa la diplomatura d’Educador Social a la Universitat de Barcelona, treballa durant 4 anys a Iniciatives Solidàries, col·labora amb el Consell Evangèlic i fa de formador a l’escola del voluntariat Joan Vallés. En aquest temps es congrega a l’Església Metodista del Poblenou de Barcelona.

A l’any 2011 va cursar el postgrau en mediació familiar a la UOC i des del 2002 treballa d’Educador Social a centres de menors de la DGAIA, feina que compagina amb el ministeri pastoral.

Va servir com a pastor al Redemptor durant el període 2003-2009, motiu pel qual es van traslladar a viure a Sabadell. Els darrers anys la família del Xavier ha estat integrada a la nostra església i en aquest any 2019, presenciem joiosos, l’inici d’un nou període pastoral a la família del Redemptor de Sabadell.