• Notícies

Comunitat

Malalts i malaltes:  

Ens recordem de pregar pels germans i germanes que estan malalts o que no poden estar avui amb nosaltres per diverses causes:

Preguem pel Paco Asenjo que està responent molt bé al tractament que li fan a l’hospital. Preguem pel pastor de Vilafranca, el Gabi Torrent, que va patir un accident de trànsit i està en repòs i pendent d’una intervenció. Preguem per la Dolors. Preguem també per la gent gran que ja no venen sovint però que formen part de nosaltres.

I donem gràcies al Senyor per les bones notícies: A la Lídia i el Samuel els ha nascut aquesta setmana el seu segon fill, el Jan. Els felicitem a ells, als avis (el Carles i la Magda) i a la resta de la família. Demanem a Déu que beneeixi aquest infant i el prosperi en la vida.


Aniversaris: 

Aquesta setmana ha fet anys el Seth Bataller (dia 5). Li desitgem que Déu el guardi i el continuï fent créixer en tots els sentits.

Aprofitem aquestes línies per felicitar la festa major a tots el sabadellencs i sabadellenques!

AGENDA

Presentació del Biel: El proper diumenge, 16 de setembre al matí, farem la presentació del Biel, fill del Marc i l’Elena. Serà un culte especial on estem convidats a participar i poder celebrar amb ells l’alegria d’aquest nadó.

 Escola dominical: Us recordem que reprendrem les classes d’escola dominical el 23 de setembre. Aquest any dividirem el curs en tres blocs, un per trimestre. Durant la tardor tindrem un tema de creixement personal: “Una vida amb propòsit”. Us hi esperem a tots d’11 a 12h els diumenges.

Serveis:

Avui diumenge   9 de Setembre           Presideix:    Pr.  Josep Bordera

Reflexió:      Pr. David Reina

Culte de pregària: Els dijous a les 20 h  tenim els cultes de pregària. Esteu tots i totes convidats a participar aquest any, i sigui que pugueu venir o no, tenir present la pregària comunitària.

Ofrenes: Us recordem que aquest any anem per sota en el pressupost que ens vàrem marcar a primers d’any. Us encoratgem a no perdre el nostre compromís en aquest aspecte i us animem (als que vulgueu) a fer les vostres aportacions pel banc, cosa que facilita la gestió dels comptes. El numero de compte de l’església és el

ES50 0081 0900 8800 0119 1722

Escola Dominical:   Diumenge 11 h

Culte:   Diumenge 12 h

Assaig de la Coral:   Dimecres a les  20:30 h

Culte de pregària:    Dijous 20 h

CALENDARI ACTIVITATS PREVISTES  2018

23  DE SETEMBRE       INICI ESCOLA DOMINICAL
7 D’OCTUBRE                DIA DE LA GENT GRAN
28 D’OCTUBRE             DIA DE LA REFORMA
18 DE NOVEMBRE       DIA DE LA MÚSICA (Si finalment no es fa al juny).
25 DE NOVEMBRE       DIA DE L’AGRAÏMENT i CALÇOTADA A LA FIGUERA
2 DE DESEMBRE           CULTE ESPECIAL JOVES DE 1er Diu.    D’ADVENT
16 DE DESEMBRE         CONCERT DE LA CORAL
23 DE DESEMBRE         FESTA DE L’ESCOLA DOMINICAL  I DINAR DE NADAL
25 DE DESEMBRE         CULTE ESPECIAL DE NADAL
NOTA: Està pendent sondejar la possibilitat de fer un recés o excursió a la primavera i ubicar
algun taller en dissabte amb conferenciants convidats.