• Notícies

COMUNITAT:

Malalts i malaltes:  

Ens recordem de pregar pels germans i germanes que estan malalts o que no poden estar avui amb nosaltres per diverses causes:

Preguem pel petit Marc que ha estat malalt aquesta setmana. Preguem per la Manoli que encara continua molt adolorida de l’accident que van patir. Preguem pel Paco Asenjo, per la Dolors, per la Sara, per la Maria Sabat, pel Daniel del Campo, per l’Isabel Escuain i per tota la resta de gent gran que ja no venen sovint però que formen part de nosaltres.

Aniversaris: 

aquesta setmana han fet anys la Roser Aguilar (dia 2), l’Ada Cortés (dia 4), la Isabel Escuain (dia 7), la Raquel Sart (dia 9) i l’Agustí Torruella i l’Esau Zapata (dia 10). Els desitgem un feliç aniversari i moltes benediccions per tots ells.

AGENDA

Escola dominical: Us recordem que a els diumenges a les 11 tenim un temps molt interessant per reflexionar al voltant del llibre “Una vida amb propòsit”

Trobada interreligiosa: El proper dijous hi ha la XIX trobada interreligiosa amb una ponència molt interessant titulada “Raimon Panikkar: un místic per al nostre temps” a càrrec del Xavier Melloni. Serà al casal Pere Quart, a les 18.30 del dia 15. Esteu convidats a assistir-hi.

Dinar de comunitat: Aquest any no sortirem a la Figuera perquè estava ocupada tot l’hivern. Amb tot, el darrer diumenge de mes, dia 25 de novembre, tindrem una barbacoa desprès del culte. Els que us vulgueu apuntar recordeu parlar amb la Roser.

Escola dominical: Us recordem que a els diumenges a les 11 tenim un temps molt interessant per reflexionar al voltant del llibre “Una vida amb propòsit”

Serveis:

Avui diumenge 11 de novembre       Presideix:         Josep Bordera

Reflexió:           Xavier Guerrero

Culte de pregària: Els dijous a les 20 h  tenim els cultes de pregària.

Us recordem que els cultes de pregària ja han començat i que ara més que mai necessitem les vostres pregàries. Si podeu venir ens donareu un cop de mà important, i si no podeu venir, acompanyeu-nos amb les vostres pregàries des de casa i feu-nos costat en aquesta tasca.

Ofrenes: Us recordem que aquest any anem per sota en el pressupost que ens vàrem marcar a primers d’any. Us encoratgem a no perdre el nostre compromís en aquest aspecte i us animem (als que vulgueu) a fer les vostres aportacions pel banc, cosa que facilita la gestió dels comptes. El numero de compte de l’església és el

ES50 0081 0900 8800 0119 1722

Escola Dominical:   Diumenge 11 h

Culte:   Diumenge 12 h

Assaig de la Coral:   Dilluns a les  20:30 h

Culte de pregària:    Dijous 20 h

CALENDARI ACTIVITATS PREVISTES  2018

18 DE NOVEMBRE       DIA DE LA MÚSICA
25 DE NOVEMBRE       DIA DE L’AGRAÏMENT
2 DE DESEMBRE           CULTE ESPECIAL JOVES DE 1er Diumenge.   D’ADVENT
16 DE DESEMBRE         CONCERT DE LA CORAL
23 DE DESEMBRE         FESTA DE L’ESCOLA DOMINICAL  I DINAR DE NADAL
25 DE DESEMBRE         CULTE ESPECIAL DE NADAL
NOTA: Està pendent sondejar la possibilitat de fer un recés o excursió  i ubicar
algun taller en dissabte amb conferenciants convidats.