• Notícies

COMUNITAT:

Malalts i malaltes:  

Seguim pregant per tots els malats de la comunitat.

Motius de pregària: Per les feines de David A i Ruth M, pels malalts, especialment pel Joan i la Sara B. Donem gràcies per la milloria dels qui han estat malalts, continuem pregant pels nostres grans i per aquells que no poden venir per qualsevol motiu. Tinguem present als qui passen necessitats siguin quines siguin, feina, diners, problemes, etc.

Celebrem la vida: Felicitats als que han fet anys aquesta setmana:
Dia 29 Àngels Vicent, Joan Carrancio i Sonia Almirón; el 1 de febrer Jordi Albalate i el 3 Aarón Pratto.

Comunicats

 Dijous a les 20:00 Culte de pregària
 El dia 24 de febrer tindrem un culte especial on es presentaran al Senyor en Jan i na Laia, fills de Samuel i Lídia – Jonatan i Míriam respectivament.
 El mateix dia 24 a la tarda tindrem reunió del Consell de Diaques. Animem als germans de l’església a fer suggeriments al Consell de diaques, pel bon funcionament de la nostra església.
 El proper diumenge 17 de març tindrem el culte especial de Pressa de Possessió del nostre Pastor en Xavier Guerrero i Martínez.
 Noticies pastorals: El Pr. Rubén Gramaje que fins ara estava pastorejant l’església de Manlleu, ha acceptat un nou repte a l’església El Buen Pastor de Madrid, al qual li desitgem les millors benediccions.

Cultes de pregària:   Els dijous a les 20 h  tenim els cultes de pregària.

Escola dominical:  Us recordem que a els diumenges a les 11 tenim un temps molt interessant per reflexionar.

Serveis diumenge 10 de febrer

Presideix: Míriam Cortés
Reflexió: Joel Cortés
Ofrenes: Ester Vicent – Antonio Olivares
Escola del diumenge: Pr. Xavier Guerrrero, adults – Àngels Vicent, nens

Ofrenes: Us recordem que aquest any anem per sota en el pressupost que ens vàrem marcar a primers d’any. Us encoratgem a no perdre el nostre compromís en aquest aspecte i us animem (als que vulgueu) a fer les vostres aportacions pel banc, cosa que facilita la gestió dels comptes. El numero de compte de l’església és el:

ES50 0081 0900 8800 0119 1722

Escola Dominical:   Diumenge 11 h

Culte:   Diumenge 12 h

Assaig de la Coral:   Dilluns a les  20:30 h

Culte de pregària:    Dijous 20 h

CALENDARI ACTIVITATS PREVISTES  2019

2 DE FEBRER          Seminari: Religión patriarcal y violencia de género que impartirà el conegut teòleg J. J. Tamayo el dissabte 2 de febrer a l’església evangèlica “El Redemptor” de Sabadell