• Notícies

COMUNITAT:

Malalts i malaltes:  

Ens recordem de pregar pels germans i germanes que estan malalts o que no poden estar avui amb nosaltres per diverses causes:

Preguem pel Paco Asenjo que continua recuperant-se a casa. Preguem per la Dolors, per la Sara, per la Maria Sabat, pel Daniel del Campo, per l’Isabel Escuain i per tota la resta de gent gran que ja no venen sovint però que formen part de nosaltres.

Aniversaris: 

Aquesta setmana han fet anys el Jordia Garcia, el Derick Pratto i el F. Xavier Sola (dia 10) i la Raquel Barrosa (dia 14). Desitgem un feliç aniversari i moltes benediccions pels quatre.

AGENDA

Cultes de pregària: Continuem animant-vos a pregar per la nostra església aquests dies i confiar i esperar els propòsits de Déu per a nosaltres. Us animem, als que pugueu, a venir els dijous als cultes de pregària.

Escola dominical: Us recordem que a els diumenges a les 11 tenim un temps molt interessant per reflexionar al voltant del llibre “Una vida amb propòsit”

Dinar de comunitat: El darrer diumenge de mes, dia 28 d’octubre, tindrem un dinar fraternal desprès del culte. Els que us vulgueu apuntar recordeu parlar amb la Míriam Cortés.

NO US PERDEU aquesta setmana el reportatge del Diari de Sabadell sobre l’Antoni Ibañez i el Moviment Ecumènic de Sabadell al seu apartat “El personatge”.

Serveis:

Avui diumenge  14 de Octubre          Presideix:    Pr.  Xavier Guerrero

Reflexió:      Pr.  Josep Bordera

Culte de pregària: Els dijous a les 20 h  tenim els cultes de pregària.

Us recordem que els cultes de pregària ja han començat i que ara més que mai necessitem les vostres pregàries. Si podeu venir ens donareu un cop de mà important, i si no podeu venir, acompanyeu-nos amb les vostres pregàries des de casa i feu-nos costat en aquesta tasca.

Ofrenes: Us recordem que aquest any anem per sota en el pressupost que ens vàrem marcar a primers d’any. Us encoratgem a no perdre el nostre compromís en aquest aspecte i us animem (als que vulgueu) a fer les vostres aportacions pel banc, cosa que facilita la gestió dels comptes. El numero de compte de l’església és el

ES50 0081 0900 8800 0119 1722

Escola Dominical:   Diumenge 11 h

Culte:   Diumenge 12 h

Assaig de la Coral:   Dilluns a les  20:30 h

Culte de pregària:    Dijous 20 h

CALENDARI ACTIVITATS PREVISTES  2018

28 D’OCTUBRE             DIA DE LA REFORMA
18 DE NOVEMBRE       DIA DE LA MÚSICA
25 DE NOVEMBRE       DIA DE L’AGRAÏMENT
2 DE DESEMBRE           CULTE ESPECIAL JOVES DE 1er Diumenge.   D’ADVENT
16 DE DESEMBRE         CONCERT DE LA CORAL
23 DE DESEMBRE         FESTA DE L’ESCOLA DOMINICAL  I DINAR DE NADAL
25 DE DESEMBRE         CULTE ESPECIAL DE NADAL
NOTA: Està pendent sondejar la possibilitat de fer un recés o excursió  i ubicar
algun taller en dissabte amb conferenciants convidats.