• Notícies

Comunitat

Malalts i malaltes:

Ens recordem de pregar pels germans i germanes que estan malalts o que no poden estar avui amb nosaltres per diverses causes. Preguem també per la gent gran que ja no venen sovint però que formen part de nosaltres.


Aniversaris:  Aquesta setmana ha fet anys l’Ester Vicent (dia 11). Li desitgem un feliç any nou ple de vida i benediccions.

Escola dominical:  Avui 14 de gener hem tornat a reprendre les classes.

Culte de pregària: Els dijous a les 20 h  tenim els cultes de pregària. Esteu tots i totes convidats a participar aquest any, i sigui que pugueu venir o no, tenir present la pregària comunitària.

Pregària per la unitat dels cristians: El darrer dissabte de mes tindrà lloc a les 18.30 la Pregària per la unitat dels cristians que enguany es celebra a l’Església de Crist (del C/del Sol). Esteu convidats a participar.

Ofrenes: Us recordem que aquest any anem per sota en el pressupost que ens vàrem marcar a primers d’any. Us encoratgem a no perdre el nostre compromís en aquest aspecte i us animem (als que vulgueu) a fer les vostres aportacions pel banc, cosa que facilita la gestió dels comptes. El numero de compte de l’església és el

ES50 0081 0900 8800 0119 1722


Serveis:

Avui diumenge 14 de Gener de 2018

Presideix:   Josep Bordera

Reflexió:     Josep Bordera

Escola Dominical:   Diumenge 11 h

Culte:   Diumenge 12 h

Assaig de la Coral:   Dimecres a les  20:30 h

Culte de pregària:    Dijous 20 h

CALENDARI ACTIVITATS PREVISTES  2018

(pendent)