• Notícies

COMUNITAT:

Malalts i malaltes:  

Ens recordem de pregar pels germans i germanes que estan malalts o que no poden estar avui amb nosaltres per diverses causes: Ho continuem fent per la Manoli, pel Paco Asenjo, per la Dolors, per la Sara, per la Maria Sabat, pel Daniel del Campo,  per l’Isabel Escuain i per tota la resta de gent gran que ja no venen sovint però que formen part de nosaltres.

Aniversaris: aquesta setmana han fet anys la Sara Blanco (dia 26).  Desitgem per ella un feliç aniversari i moltes benediccions.

AGENDA

NEN DEL NADAL: Ja hem portat les caixes del Nen del Nadal, que estan a punt de sortir cap a Madrid. Pregueu per aquest ministeri i pels nens que les rebran. Gràcies a la vostra solidaritat hem pogut fer enguany més de 50 caixes.

GRAN RECAPTE: Aquest cap de setmana hem participat al Gran Recapte. Gràcies a tots els que heu col·laborat amb el vostre temps i heu fet possible la recollida d’aliments pel Rebost Solidari.

Concert de la Coral: El diumenge 16 de desembre tindrem el Concert de la Coral. Aquest any recollirem una ofrena per a “Pro-Activa Open Arms”, aquesta ONG de Badalona que des de el 2015 ha rescatat 60.000 persones de morir a les aigües del Mediterrani. 

Festa de l’Escola Dominical: El 23 de desembre fem la festa de l’escola dominical i desprès tindrem el dinar de Nadal.

Cultes de pregària:   Els dijous a les 20 h  tenim els cultes de pregària.

Continuem animant-vos a pregar per la nostra església aquests dies i confiar i esperar els propòsits de Déu per a nosaltres. Us animem, als que pugueu, a venir els dijous als cultes de pregària. 

Escola dominical: Us recordem que a els diumenges a les 11 tenim un temps molt interessant per reflexionar al voltant del llibre “Una vida amb propòsit”

El proper diumenge dia 9 és l’últim d’escola dominical abans de l’aturada del Nadal. Reprendrem les classes el dia 13 de gener.

Serveis:

Avui diumenge 2 de Dessembre       Presideix:         Míriam Cortés

Reflexió:          Pr.  Josep Bordera

Ofrenes: Us recordem que aquest any anem per sota en el pressupost que ens vàrem marcar a primers d’any. Us encoratgem a no perdre el nostre compromís en aquest aspecte i us animem (als que vulgueu) a fer les vostres aportacions pel banc, cosa que facilita la gestió dels comptes. El numero de compte de l’església és el

ES50 0081 0900 8800 0119 1722

Escola Dominical:   Diumenge 11 h

Culte:   Diumenge 12 h

Assaig de la Coral:   Dilluns a les  20:30 h

Culte de pregària:    Dijous 20 h

CALENDARI ACTIVITATS PREVISTES  2018

2 DE DESEMBRE           CULTE ESPECIAL JOVES DE 1er Diumenge.   D’ADVENT
16 DE DESEMBRE         CONCERT DE LA CORAL
23 DE DESEMBRE         FESTA DE L’ESCOLA DOMINICAL  I DINAR DE NADAL
25 DE DESEMBRE         CULTE ESPECIAL DE NADAL